Prefabrik Ev

Wiki Article

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çOkay fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Fakat bu opsiyon prefabrik ev fiyatları az da olsa etkilemektedir. Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen product planlanının dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Model olarak prefabrik ev three+one fiyatları ile prefabrik ev fiyatları two+1 aynı değildir. Çünkü oda sayısında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik ev three+one fiyatları etkilenebilmektedir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları prefabrik ev yapılmaktadır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çAlright işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çOkay daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

prefabrik ev Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Bina prefabrik ev ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çAlright daha hafif prefabrik ev modelleri olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile prefabrik ev modelleri donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page